Hur kan vi hjälpa dig?

Vårt koncept är enkelt, det handlar om att må bra! - i familjen, sin relation, sin situation och med sig själv. Vägen dit kan vara att höja självkänslan, bearbeta känslor, minska oro, ångest och rädslor men kanske även genom att lära känna sig själv och varför det är så svårt att ändra vissa saker. Orsaken till varför vi är som vi är kan ofta verka svår. Genom genom logiska vägar tar vi oss in i din sanning och resan till förändring har aldrig varit enklare. Det är Psykologik.

Går du igenom en tuff period i livet kan det vara av allra största vikt att få ett oberoende stöd. Våra terapeuter ger dig en plats att ventilera och reagera samtidigt som de har kunskap att hjälpa dig navigera genom alla olika vägval. Vänner är guld men en utbildad terapeut är oftast ännu bättre!

Vi är en privat mottagning där vi kan möta dig både online och på plats i våra lokaler i Alnarp. Vi tar inte emot remisser,men du kan använda ditt friskvårdsbidrag hos oss.


Föräldracoaching

Ibland fastnar vi i en loop och behöver ett nytt perspektiv för att ta oss ur den. Tillsammans med en föräldracoach hittar ni svaren för att ta er vidare och kan lättare få till den förändring ni vill ha. Vi ses online.

BokaFöräldracoach
Parterapi

Ofta är lösningen bara några samtal bort. I våra parsamtal är fokus att lyssna, mötas, bli mer balanserade, utforska nya vägar genom att öka förståelse för varandra. Vi ses på plats i Alnarp.

Boka parterapi
Utmattning

Långvarig stress leder till utmattning om det inte fångas upp i tid. Är du där eller har du redan blivit diagnostiserad med UMS? Boka en tid hos vår utmattningsterapeut idag online eller på plats i Alnarp.

Boka samtalOnlineterapi

Om du av någon anledning inte kan eller vill  besöka oss så kan vi ta emot dig för enskilda samtal online.

Terapi Online


Onlinecoaching

Alla våra coachande samtal sker online via zoom. Du bokar enkelt din tid via vårt formulär.                    

Coaching OnlineVad är ett coachande samtal?

Coaching är i korta drag ett verktyg för att ta sig från ett läge till ett annat genom att titta på beteende, tankar och förhållningssätt. Du sätter själv dina mål och i processen ger din coach dig verktyg för att dina förutsättningar ska bli så bra som möjligt.

Hos oss kan du välja mellan olika inriktningar. Det vi kan bäst är:

  • Individuell coaching där ämnet inte är förutbestämt. Leds av en EMCC certifierad coach. 
  • Föräldracoaching där familj, föräldraskap och glada barn är fokus. Leds av en EMCC certifierad föräldracoach.
  • Medarbetarcoaching där du som chef och medarbetare kan få hjälp av en EMCC Cert. Coach & Executive Coach för att skapa den där förändringen som just ni behöver.

Alla vår coaching sker online via zoom. Du kan boka din tid för coaching här.


Coaching
Vad är ett terapisamtal?

Terapi är i korta drag ett lugnt samtal där du, tillsammans med en terapeut, får utforska och lära känna dina inre processer, dina tankebanor, dina känsloreaktioner och gå till botten med varför just du mår som du gör eller känner som du känner. I den här processen låter vi dina ämnen få gott om utrymme och ger det den tid just du behöver för att känna dig tillfreds. 

Syftet med terapi är att lugna den inre process som startar den känsla som vi just nu lever med och gärna vill ha mindre av. Några exempel på dessa känslor kan vara ledsamhet, stress, ångest, ältande, skam, skuld, irritation eller ilska. Men, det kan även vara avsaknaden av en känsla som vill gärna vill ha mer av till exempel glädje, lugn, frihet eller lycka.

Hos oss kan du välja mellan följande terapi:

  • Enskild terapi
  • Parterapi
  • Stress- & Utmattningsterapi

Vår terapi bedrivs på plats på Kungsgårdsvägen 2 i Alnarp och bokas här.

Terapi


Testa om du är i riskzonen!

Är du orolig för din om din stressnivå är på väg att göra dig utmattad? Många har svårt att förstå sina signaler eller symptom och är därför redan på väg in i den berömda väggen med full kraft.


Testa om du ligger i riskzonen här.Testa

Är vår terapiform rätt för dig?

Det är inte alltid det är så lätt att förändra något bara för att man vill det. Vi tror att samspelet mellan terapeut och klient är en viktig del i resan till ett bättre mående. Funderar du över dina känslor, tankar eller beteende, då har du hamnat helt rätt. Vill du bli mer medveten och komma i kontakt med ditt autentiska jag? 

Då passar vår metod alldeles utmärkt.


Läs mer

Företagshälsa

Behöver ditt företag eller arbetsplats stöttning?

Vi erbjuder coachande samtal, stresshantering, stöd vid stressrelaterad sjukskrivning och åtgärder både förebyggande och när arbetsbelastningen redan är för hög. 


Läs mer här