Träffa våra terapeuter och coacher online:

Du kan alltid träffa oss online, här bokar du enkelt in ditt samtal så ringer vi upp på avtalad tid.


Coachande samtal

En session á 60 min kostar 1250 kr. Du kan välja mellan:

  • Enskild coaching
  • Föräldracoaching
  • Visualiseringscoaching

Samtalsterapi

En session á 60 min kostar 800 kr. Här kan du få:

  • Enskild terapi


Stress & Utmattning

En session á 45 min kostar 400 kr. Du kan välja mellan:

  • Stresshanteringssamtal
  • Utmattningssamtal
  • AnhörigsamtalDu kan boka via nedanstående formulär eller via mejl: kontakt@psykologik.com


Genom att klicka på "Skicka" godkänner du Psykologiks villkor samt integritetspolicy.


Villkor för Onlinesamtal:
För att använda Psykologiks onlinetjänster måste du ha fyllt 18 år. 
Du ansvarar själv för hur du använder vägledning och råd du får via våra onlinetjänster.


Samtalstid och form:
Alla sessioner online startar och avslutas på avtalad tid och varar i 60 min. Vi testar att ringa upp 2 gånger och om du inte svarar så ses tiden som förbrukad. Du är själv ansvarig för att förbereda ditt möte med att ladda ner Goolge meet eller zoom baserat på vilken terapeut du ska träffa. All information finns i ditt bekräftelsemail. Detta för att kunna nyttja hela sessionen. Samtliga sessioner online bygger på samtal som ibland också kompletteras med övningar. Samtalsterapin har sin huvudsakliga grund i det psykodynamiska synsättet med inslag av såväl coaching, stresshantering, visualisering och övningar.


I onlineterapi hos Psykologik behandlas inte allvarliga psykiska problem så som självmordstankar, självskadebeteende, psykos, drogproblematik och fysiska övergrepp. Psykologik erbjuder inte hjälp vid utredningar, intyg och diagnostik.
Du åtar dig att informera Psykologik under inledningssamtalen om du haft psykiska problem tidigare i ditt liv eller i dagsläget tar psykofarmaka.
Du har alltid rätt att avsluta terapin när som helst.


Bokningar och avbokningar
Bokning och avbokning av en session oavsett om det är onlinesession eller samtalsterapi och coachning på plats i våra lokaler sker via mejl: kontakt@psykologik.com. I regel får du svar på mejl inom 24 timmar. Din bokade tid ska vara inbetald senast 48 timmar efter din bokning blivit bekräftad.


För att undvika debitering av ej använd tid ska avbokning av inbokad tid ske 24 timmar innan bokad tid. I annat fall debiteras tiden. Vid återbud senare än 24 timmar innan bokad tid återbetalas inte avgiften. Psykologik återbetalar aldrig avgifter för genomförda sessioner. Vid återbud minst 24 timmar innan avtalad tid återfås den inbetalda summan. 

Om Psykologik  är ansvarig för att onlinesessionen inte kommit till stånd erbjuds i första hand en ny tid och i annat fall betalas avgiften tillbaka. Psykologik tar inte ansvar för och kompenserar inte förlorad tid vid tekniska problem exempelvis med din utrustning eller driftstopp i telekommunikationen. Psykologik åtar sig att använda en bra utrustning för onlinemöten.


Betalning för onlineterapi
Terapi, stresshantering, utmattningssamtal och coaching online betalas senast 48 timmar efter bokningsbekräftelse av session, genom betaltjänsten Swish, för att sessionen ska äga rum. En icke eller ogiltlig om- eller avbokad session måste dock betalas även om sessionen ej ägt rum. Swish bokför din betalning via Fortnox samt informerar Psykologik om att den är genomförd.