Samtalsterapi

 

Enskilda samtal
800 kr / 60 min

Student/Pensionär/Sjukskriven
600 kr/ 60 min

Innan du bokar tid hos en terapeut kanske du vill fundera igenom vilken sorts terapi som du tror kan passa dig.


Här på PsykologikCentrum arbetar vi med att sammanföra händelser i livet med nuvarande situation för att se om dina reaktioner, känslor och tankemönster kanske kan ha sitt ursprung i något gammalt. Om det visar sig att det är så arbetar vi i visualisering, djupavslappning eller i annan känslobearbetningsform för att nå den upplevelsen på nytt och bearbeta den. Det här är ett psykodynamiskt förhållningssätt som innebär att vi jobbar med det som kan kallas vid ditt yngre jag/inre barn.
Om det är så att nuvarande situation är något helt nytt då arbetar vi såklart med förhållningssätt och känslor kring det som är just nu. Vi tittar också på lösningar tillsammans som kan förändra det som påverkar dig.
I stora drag kan vi förklara det som att vi hjälper dig att lägga om ditt livspussel och tittar på varje bit för att se till att den passar perfekt och ligger på den plats du känner dig nöjd med. Du väljer själv hur många bitar du vill fila på i ditt livspussel vilket innebär att du styr över dina tider och hur ofta du vill eller behöver besöka oss.